bilder XD

jag kollade in google lite och så httade jag någa (elle någr kankse jag inre ska säga) bilder på aa hello kitty och lite läskiga och harry potter och lite guliga ni får se senare.


jag tänkte berätta lite om mmin vecka för jag kan ju inte skriva några inlägg när jag har varit hos mamma .
men i måndags så hade mamma och jag typ en tjej dag när vi var i centrum shopade och åt på ett kafe det var mysigt och sedan när vi kom hem så kollade vi på twiligt(sravning XD) jag tycker ni ska se den den är super bra .
i tisdags så åkte jag fafar anna och oskar asså dom är mina kusiner till TOM TITS  det var supe rkul vi åt på en resturang som fanns där och vi provade massa saker super kul .
i onsdags så slappade mamma och jag först sedan åkte jag till pappa dena dag har jag någ redan berättat om så jag fortsätter på torsdagen.
i torsdags så hade vi ju sovits hos pappa och blackie och wilma hade varit med oss som jag skrev och igentligen så skulle blackie bli min men senare på den dagen så fick vi reda på att mamma är alergisk mot katter och hundar så hon måste sälja alla katter na vi har ju ganska många .sp det var inte prisis en så rolig dagmen sedanskulle vi till vetrinären med kattungarna dom fick spruta och så.sen när vi hade lämnat kattugarna hemma så åkte vi till centrum för mamma behövde köppa dsaker till kattungarna.
i fredags så var jag på tjej middag det va jtte kul vi åt tacos mums jag är bara ite trött på det men ändå vi lekte lite och pretade om lite läskiga saker som hade hänt och sedan åt vi tårta.
efter det så gick jag bus eller godis med ella(elin) och pewwis (EVELINA) men evelina gick efter ett tag för hon måde inte bra sa hon så elin och jag fortsate inte det blev tråkigt . igentligen skulle jag åka hem till pasppa men jag stanade hos pappa och åkte till honom idag .
det var min vecka.

nu kommer bilderna:

först lite hello kitty







sen lite söta




pucca är deta







lite läskiga





sist men inte minst harry potter


denna bild är ur snygg asså tycker jag

nu blev det ett jätte långt medelenade vi hörs

mvh//jennie





TJEJMIDDAG :D

TJEJMIDDAG JIPPI :DXDXDXDXDXDXD

imorgon ska jag på tjej middag hos ayse har kanske redan skrivit om att jag ska gå men aasssssså länktar så mycket. Jag har köppt en jätte fin present till henne håppas hon tycker om det (L).

igår åkte mamma och jag till pappa för vi skulle äta mat här och kolla på en film som vi hyrde den heter stan helsing den var jätte rolig haha jag tycker ni ska se den den är inte en favorit prisis men den var rolig ..det blev så att vi såv hos honom och vet ni vilka vi tog med oss till pappa ?? joo dom söttaste i hella universum blackie och wilma (våra två kattungar ) blackie är min och wilma är mammas . jus nu sitter jag bara vid datorn och skriver ett inlägg och samtidigt så sittr blackie i mitt knä och gossar världens söttaste  kommer in en bild på honom när han sitter i mitt knä snart 
här kommer den:


haha söttast ( bilden är tagen alderles nyss)

ska du komma på ayses tjej middag om du ska det skriv till mig vill gärna veta vilka jag ska parta med haha skoja  en undrarbara vila som ska komma...


haha love you xdxdxdxd

hoppas ni får en bra dag jag ska någ mest slappa vi får se det har varit ett slapp lov haha


hejdå vi hörs


MVH//JENNIE den som länktar så mycket


söta

jag hittade två  bilder  på google


dödskalle


gulig



tjejmiddag på fredag XD

tjena jag ska på tjej middag på fredag ayse fyller år så det ska bli kul <4
<3

hoppas ni läser min blogg

mvh//jennie


bloggsugen

är så himla bloggsugen så jag har tagit massa bilder och tänkte läga in nåra skämt från min skämt bok men förast bilder:


min skämt bok hihi


söt groda haha


hjärta som en blomma gulig


apis guligaste utav alla


söt va
den är kär men hon gillar inte honom för han ser inte rätt ut hehe


gulig va jag är konsnären haha


försöktegöra hästar mistbildade <3


haha asså det är ingen specigel aasså jag rittade bara


vampyren haha


haha r.i.p felix står det


den här boken läser jag den är super bra !!

nu kommer lite roliga historir det komer vara några gåtor sen om ni kan dom så kommentera så säger jag om det är rätt eller inte



1.varför flyger fåglarna söderut om vintern?
2.viken dräkt bär man livet ut?
3.vilken bokstav kan man dricka?
4.vart åker mössen helst påsemester?
5.alla barnen hann till toalleten utonm åsa hon hade en så liten blåsa
6.vad får man om man delar et a4-ark i två delar? ett norskt pussel !!

det var några
 mvh// jennie


<3



den ar jag gjort

MITT SHEMA FÖR HÖST LOVET

på lördag bara slappa
söndag åka till mamma
måndag vet ej
samma sak med alla dom andra dagarna jag har liksom inte planerat en vad jag ska göra men någon av dagarna ska jag farfar och ana och också göra något  


Hej XD

tjena hoppsan alla blogg läsare just nu sitter jag bara framfär datan spelade nyss men slutade xd


vad ska alla trevliga bloggläsare göra idag da ??



heej

Jag tänkte bara rekomendera tre filmer som jag har :


en shopaholics bekännelser heter den och det handlar om emn tjej som är shopa beroende
den måste ni bara se (K)


haja läget  !


bedtime stories
den handlar om en kille eller man som måste passa sina asså hans systers barn han får ta hand om natt passet asså nä dom ska gå och läga sig och dom saker som dom berättar händer du måste eden den är super bra


hej XD

här kommer lite bilder ni kanske redan har sett dom men här kommer dom igen vad jag handlade idag
:









mvh //jennie


rjena alla läsare :A

Jag har ju inte skrivit så mycket på sistone det är för att pappas data har kronglat så jag har inte pricis skrivit något eller i biblan skrev jag ju ett ganska långt medelande (hade mycket att skriva om) men det är så att det är ganska svort att komma på något att skriva om.

men det här är min dag ialla fall idag så hade vi inne jumpa  (super kul) det är andra gången som vi har inne jumpa kulkul !!!

idag har vi så där när vi är med  3b vi jobbar med dom och så där..
efter maten körde vi en bolllek och evelina kom bara bakom min ryg och puttade mig och då fick jag ont i svanskottan men jag hade fot detvid jumpan men hon gjorde det värre (synd om lilla mig) HAHA SKOJA :!!!


och på sama rast så slog jag mitt rekord på det svåra sättet på styltor 1100 steg och på det lite lättare sättet hart jag gjort 2200 steg .. jag äger jag äger haha skoja men jag har rekodet på båda :!!!

idag ska jag  vara hemma själv för pappa ska ha träning eller var det match eee jag vet ej men jag har massa läxa som jag måste göra tråkigt måste läsa 11 sidor i kemi och fysik boken :::

nästa vecka är det HÖSTLOV !! då ska jag slappa men farfar jag anna och oskar ska någ göra något farfar brukar hitta på lite olika saker !!

sen ska vi få hem kemi och fysik boken över lovet för vi  ska läsa igenom allt för vi  ska ju ha nationella proven och då måste vi ju kona allt om kemi och fysik ??

nu blev det ett till ganska långt inlägg men vilken är din favorit idol ? komentera det please


haha




haha


mvh//jennie på got humör


Hej :@

jag vet fortfarande intevem det var som skrev det inläget men iallafall just nu är jag åp biblan med elin och ayse <3 kolla in deras bloggar elin har två ellsmile.blogg.se och poprock.blogg.se och ayse har en med mig och jossan som heter smilegirlsss.blogg.se kolla in dom <3<3<3<3

men som jag sa är jag med elin och ayse på biblan vi sitter här och kollar lite  och fnittrar ska åka till pappa senare vid  18:00 men det är en stund till des vi har bokat till 17:00 så det är ungefär 20 minuter kvar <3

och nu är det 18 minuter kvar men vet inte riktigt vad jag ska göra på bloggen kanske ska ta bortden vi får se men så ni vet så kommer jag nog inte blogga så mycket för pappas data är typ konstig men asså det ärm ett fel men det kanske är ficksatm så jag säger bara kanske hehe <3<3<3

undra vad det blir för mat idag egäntligen hoppas något got <3

igår var jag hos farfar med pappa vi åt där och spelade alfapet det är jätte kul man ska bilda ord och så och man får poäng kulkul <3

jag är lite sur just nu på en person men ska inte nämna namnet bara en sak som jag är lite iriterad på som hände i solan men inget anars det är inte så viktigt nu är det bara 13 minuter  11 minuter  hahha skoja men det är faktis bara så många minuter kvar och snart blir det 10 minuter haha skoja.

ojj ojj ojj det blev ett långt inlägg för en gångs stund för jag brukar ju skriva så korta men nu blev det ett supeer super super super usper  långt hehhe det blev lite fel stavning hehe !!


jag tänkte barasäga en sak om  det där med vem som har skrivit sdet så här ståg det :
 qqqqqqq det var jag är så jävla ledsen




mvh//// jennie som är ledsen


vem du än är

 Om det är du så säg det till mig jag lovar att inte bli arg och jag säger inte till någon


jag förstår ej...

jag förstyår ej hur någon kan göra så :@ om du som har gjort det här kollar just nu på deta medelande så måste du säga det till mig anars så kanske jag inte kan förlåta dig  FÖR OM DU ÄR MIN VÄN OCH DU HAE GJORT DET SÅ KANSKE INTE JAG FÖRLÅTER DIG  FÖR JAG KOMMER ÄNDÅ TILLSLUT FÅREDA PÅ VEM DET ÄR

hej :@

jag ska bara skriva ett snapt inläg det föra inläget är inte jag som har skrivit det är någon som har got in och gjort det när jag får rea på vem det e såå men jag hae en mistänkt ska prata med några i skolan idag :@ vet du vem det ä säg till mig @

tjena :D

idag har jag varit i skolan så klart vad anars.. sedanhade jag uttväklingsamtal (stavning) .. sedan var jag med ewe min kompis som ¨går i samma klass som jag.. vi satt vid datorn eller vi sitter vi gjorde lite allt möjligt på datan sedan kom ayse och jossan för vi ska gå ut och köra något :D 

mvh// jennie


RSS 2.0