LÄÄÄÄÄÄNGTAAAAR ;)

som rubriken säger lääängtar jag ;) till vadå undrar ni ?;) jooooh till senare idag ;) föööör att jennie ska följa med och bada ;) vi kommer haa skiiit kuuuuul <333 lööööv yaa;)


skiiiit snyggggggga tights ;)


löööv it  ;)



bruuum bruuuum ;)


snuuura ruunt


fjorre ;=)


skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit vaackker ;)



sööötaste


hahah ;)

bye bye <33


bildbomb ;)


mmm


'
fiin men har råkat rita ett streck på den :(


charlie


älskar den bilden<33 ;)


skiit fiin ;)


hah


hahah jennie

såå det var lite bilder ;) <3 nu ska jag leta efter en slad så jag kan ladda ner bilder till data ;) det e bajsigt för till mobilen har jag ingen sladd så kan ej ladda ner bilder ifrån den :( ajja ska fixa från mammas mobil men måste ha hennes sladd och hon har ingen men tur att jag har en som går till hennes mobil ;) aja hejhej <33
'


srry ;)

ledsen det var ett tag sedan jag bloggade men har inte haft lust och så ;( meeh nu e ja häääääär:) idag har jag varit hemma igen för e fortfarande sjuk men imorgon ska jag draa till skolan och träffa alla kompisarna ;) utan dom som  e sjuka förstås ;) det värkar som om många e sjuka iallfall <3 det var jennie som sa till mej att jag skulle blogga så nu får hon som hon ville ;) hoppas hon blir glad <333333 sysster <333 ;) iallfall  idag var jag hemma så jaa inte så mycket har hänt ;) just nu kollar jag på tv tiiip men nu slutade det jag kollade på ;) kommer ej ihåg vad programet heter så ;) ;) jag vet inte riktigt vad jag ska skriva meeh ;)

hahah jooo jag kan berätta en rolig sak jag, steff och saga brukar göra när vi ska till steff ;) om vi åker buss till henne så där man går av från bussen e en bitt till henne så vi åker runt allt och går av samma ställe men åt andra hållet och då är det lite närmare ,) HAHAH ;) garvar ihjäl mej <3 ;) *HOST HOST* f*n har en skiit jobbig hosta bara hostar , hostar, hostar ,hostar , hostar och hostar lite till ;) ajja ska ha en liten bild bomp efter det hääär ;)

cha cha ;)


sjuk :(

aa som rubriken säger e jag fortfarande sjuk !! :(

orkarinte skriva så mycket sååbye bye !


f*ck e sjuuk !

aa som rubriken säger har jag blivit sjuk ! asså orkar nästan inte göra något. och har skiiit ont i huvudet, men mååste kunna gå till skolan imorgon annars dööör jag!!! ;( meh har typ skiiit ont i huvudet och ha ont i  kroppen ! pappa ska komma med mat till mej vid halv 12 såå ;) ♥ meeh aja orkar inte skria mer !  ;( by bye


Steff, saga och jennie ÄGER ;)

hahah roligaste rubriken;) meeh iallfall igår till idag sov steff och saga hos mej;) först så typspelade vi wii och hade assa kul jaaao x'D sen typ sminkade vi oss till fjortizzar hahah ;) vi hade skiiit kuul och vi filmade asså saga äger juuwe ;) och innan vi kom hem till mig var vi och lånade film och köpte chips och godis ;) näär vi gick hem från att ha handlat så hade vi asssss kuul steffi och saga gick på snöhögar och jag filmade ;) <3
meeh iallfall vi hittade på en dans igår också ;) kulligt, sedan kollade vi på film och efter det gick vi och la oss men jag och steff satt och körde skpd en stund hahha ;) <3 saga somnade innan oss och så ;) imorsse vaknade vi runt kvart över 9 tiden ;)  vi satt dären stund och typ doog ;) och jag läste  för dom hahah ;) rooligaste ;)sedan gick vi upp och åt frulle och sedan sfixade vi oss och sedan dansade vi lite och sedan spelade vi ett dans spel ;)steff äger påre  ;) sedan så skrev vi i en gästbok ;) hahah jag skrev i slutet jennie hälsar till er alla en riktigt good PÅÅÅÅÅÅÅSK ;) HAHAHAH och typ saga och steff skrev också ;) sedan behövde dom draaa.. :(((( meeh vi syns ju på måndag igen ;) såå<3 tuur att vi går i samma klass nu kommer en liten bild på oss ;)


<33
 
allt från meej <33


;) ♥

TAACCKAR louise <33 ;) hon fixade ny header till mig och fixade om bloggen lite är nöjd ;) skiit fiin <3

aah iallfall ska snart draa till vcentrum nu igentligen ;) såå tja dååren


hhhhöhööh

<3



kommer aldrig glömma dig <33

bildbomp ;)


saknar er


knääppa ;)


höhhö


snyygaste


saknareej


heej


höhöh


såå massa bilder


Mitt jul-lov ;)

På mitt jul-lov har jag varit med olika kompisar ;) och såklart haft kul med dom höhöh ;) sen har jag varit  på bio två olika först en med pappa harry potter den sista del 1 ;) sen med mamma såg jag megamind i 3D :)  roliga filmer ;) sen har jag ju firatt jul och varit i farsta två gånger en gång med jennie <33 sen en gång med min mamma ;) när jag firade jul var jag hos mina kusiner med pappa ;) vi åt jod mat och sedan fick jag fina presenter ;) jag fick en data ;) pengar, smink, smycken, kläder och spel ;) sen så firade jag ju nytt åt också ;) kuuul <33 då var jag med mamma, momor, robban, william och louise :) vi hade detkul och jag skrattade ihjäl mig ;) det blir ju såå <33 meh iallafall så har mitt jul lov varit väldigt braa ;) men det e ej slut ään ;) <33


den e fotad med datorn det e därför den e skiit dåålig ;)



jag


planering ;)

tänktegöra en liten planering på vad jag skaskriva i bloggen ;) om jag inte hinner göra det dom dagarna jag ska så gör jag det bara någon annandag ;)


2011- 01-04 : skajag skriva om mitt jul-lov ;)
01-05 : ska jag skriva om mitt sommarlov ;)
01-06: ska jag skriva om mig ;)
01-07 : ska jag skriva om mina kompisar ;)

såå det ska jag göra så håll ögona öppna :)


Godmorgon ♥

Godmorgon på er ! När vaknade ni då? Iallafall louise sovar tror jag höhöh ;) men iallfall vaknade jag vid 9 tiden och då orkade jag inte somna om så jag gick upp elr gick och gick jag satte mej och tog datan och började fixa lite med den ;) Hmm ;) vad ska jag blogga om !! veet ej(L) meeh nu kommer någon bild <3


ganska gammal bild gick i 5:an då !




höhöh !!

allt från mej !


tbx ♥

Nu e man tbx vi var ute till blåkulla och kollade när louises kompisar red :) När vi gick ditt var det typ skiiit möörkt och däär man går e det ju en äng ååh blev skit räädd juu ! ♥

Men vi fick inte gå hela vägen hem iallafall tuur !! när vi kom hem för typ 40 min så jaa sattevi oss vid datoern elr först fixade vi popcorn och ostbågar !! muuuummms ♥  Nu e vii knääpp tysta höhöhö.. båfa sitter vid datorn :) men snart ska vi kolla på film ;)  lööllö har SVARTA naglar skahon bli emo nu!!vem vet höhöh driiver som f*n :) höhöhö hon använder oxå kajal hmm EMO driiiver förtfarande :)

ÅÅH har tandvääärk just nu bara lite men det gör ej så mycket ;) <33 Asså lollo har så många inne på msn:) undra vad hennes rekord e ! höhöh hon tycker att typ 10 e lite jag tycker det e mycket  :) har nästan aldrig många inne typ 4 - 5 st trååk !! !! Hööh ;)

Undra vad hon gör på sin dator hon e helt inne i den ;) undra om det e roligt :) hon håller på med sina häst saker nu kollar hon på hääst bilder ;) häästgallning:) kommer läga ut en liten rolig grej sen : louise e nyficken höhö :)

ajja :)



bye bye <33


Louise ♥

Ska sova hos Louise idag till imorgon ;) Vi ska till blåkulla senare hennes kompis ska rida också :) Hon ska väl hälsa på alla hästarna också :)

SAKNAR DEEJ SYSTER <3 ♥



<3


höhöh

ska bara testa en sak :)

höhö:)


<33


gooodmoorgon på det nyåret :)

NYYYYYYYYYYYYYTTT ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR .:) undra vad som kommer hända deta år:)




för ett tag sedan men ändå ;) <33


RSS 2.0